SPA, BELGISCHE ARDENNEN

Spa is misschien wel de meest bekende stad van de Ardennen. Spa is van oudsher een kuuroord en een van de oudste toeristische bestemmingen van België. De statige huizen, de oude baden en het casino geven de stad een geheel eigen sfeer. Spa is omringd door adembenemende natuur en een uniek bestemming voor incentive reizen.

In spa ligt het welbekende mooiste circuit van de wereld”Spa Francorchamps, gelegen in het hart van de hoge  Ardennen in een grote vallei gevormd door de Amblève en de Eau Rouge.

Het circuit en zijn omgeving is een perfect decor voor het “ultieme incentive”.

Let us put you on pole position!

Dag 1:

In dit incentive programma heten wij u welkom in het nabijgelegen hotel, pal naast het circuit! Ontvangst in een zakelijke of casual setting, geheel gebrand in uw huisstijl!

U geniet van een culinaire lunch bereid met de bekende Belgische kwaliteit en passie! Na de lunch ontdekt u de prachtige omgeving van Spa. Het aanbod van activiteiten is grenzeloos. Sportief, actief of cultureel..

Als de avond valt geniet u op het prachtige terras van een heerlijk aperitief met aansluitend een heerlijke hoogstaande BBQ in een bosrijke omgeving

Bonne Nuit!

Dag 2:

Na een heerlijk ontbijt stapt u naar buiten, waar de deuren van het circuit zich voor u openen..

Onze vertrouwde, bekende spreker en ex formule 1 coureur “Robert Doornbos” neemt u mee in de wereld van de formule 1, samenwerken en vertrouwen! Een inspirerende lezing waar uw gasten nog lang over na praten. De lezing eindigt met een race-simulatie wedstrijd onder het genot van een drankje!

In de tussentijd hebben wij het prachtige circuit bordes voor u in gereedheid gebracht waar u  geniet van het uitzicht en een culinaire lunch!

Na de lunch ondergaat u in kleinere groepen verschillende “race activiteiten”. U oefent een pitstop, krijgt een rondleiding over het circuit en als kers op de taart stapt u in een heuse raceauto en “scheurt” u onder begeleiding van professionals over het circuit.

We sluiten af met een borrel en u keert terug om u op te frissen in het hotel.

Op ludieke wijze vervoeren wij u terug naar het circuit waar wij u verrassen met een gala diner met passend entertainment, culinaire highlights en live cooking. Na het diner gaan de voetjes van de vloer en sluiten we de dag of met een spetterend feest, op een wel hele speciale locatie….

Dag 3

Na het ontbijt vertrekt u weer terug naar huis.