SAN SEBASTIAN

Deze elegante stad is één van Spanje’s meest trendy badplaatsen. Het ligt in de Golf van Biskaje in het autonome regio Baskenland. Adembenemende stranden en de schilderachtige oude stad maken een bezoek meer dan waard. San Sebastian bekoort haar gasten met fantastisch natuurschoon, hartige gerechten en verrast met haar levendige sfeer en culturele attracties. De stad heeft een gematigd zeeklimaat en kent milde winters en warme zomers.

Double S is zeer gecharmeerd van San Sebastian en haar bourgondische stijl. Met passie en liefde stellen wij graag een programma voor u samen. Gegarandeerd dat uw gasten nog lang  “natafelen”.

Een aantal highlights van San Sebastian:

Baskisch kokkerellen

U bezoekt een lokale markt om de ingrediënten te kopen voor een maaltijd die u zelf gaat bereiden. In een hypermoderne kookgelegenheid staat het kookgerei voor u klaar. Plezier en lekker eten zijn gegarandeerd onder leiding van een Baskische chef!

Jai-Alai

Jai-Alai is een Baskisch balspel wat wordt gespeeld in een ruimte met 3 muren. Deze sport wordt gekenmerkt door het snelle tempo, waarbij de bal (of pelota) snelheden behaald van 300 km/u. Na een korte introductie, wordt een demonstratie gegeven door professionele Pelota spelers. Hierna mag u het zelf proberen. De winnaar ontvangt een typisch Baskische winnaarshoed (Txapela) als herinnering.

Pintxos-jacht

U dineert in lokale stijl op verschillende locaties. U geniet van heerlijke pintxos; kleine hapjes die in de meeste bars van de stad worden verkocht. Het zijn gastronomische mini-meesterwerken. Onze ervaren gidsen nemen u mee op pad voor de beste, meest verse en opwindende pintxos van de stad.

Zeilen in San Sebastian

In de charmante oude vissershaven van San Sebastian geeft een professionele schipper uitleg over het jacht waar u op gaat varen. Hij zal u tevens vragen een handje mee te helpen aan dek. Aan boord wordt een picknick lunch geserveerd en u vaart langs de dorpen van Orio en Zarautz tot aan het prachtige Getaria.