MYKONOS-GRIEKENLAND

Het nieuwe Ibiza…

Mykonos is al jaren HET eiland van de internationale jetset. Pittoreske windmolens karakteriseren het landschap. Witgekalkte huizen, charmante steegjes en eindeloze boetieks en kapellen; vermoedelijk 365 van hen over het hele eiland.

De meest bekende is de sierlijke Paraportiani, misschien wel de meest gefotografeerde kapel ter wereld.

Behalve dat het de plek is “om te zien en gezien te worden”, is Mykonos ook wereldberoemd om zijn nachtleven.

De hele stad Mykonos wordt ’s nachts een clubparadijs met allerlei soorten bars. Dineren is hier een belevenis. Variërend van chique gastronomische restaurants tot eenvoudige tavernes aan zee met adembenemende uitzichten.

Double S creëert voor u een programma op maat waarbij u niet alleen kennis maakt met de cultuur, maar ook met de zeer “smaakvolle ”culinaire highlights. Dit terwijl u verblijft in de crème de la crème van hotels.

Een aantal voorbeelden van highlights die wij in uw programma opnemen;

Hotel Myconian Collection;

Het hotel is gelegen op een van de mooiste plekken van het eiland en legt de essentie vast van de onvergelijkbare Myconische charme en schoonheid die reizigers van over de hele wereld trekt.

De Rizes boerderij!

Met een rondleiding door de faciliteiten ervaart u de Mykoniaanse traditie en het dagelijkse leven van de familie. U bezoekt het traditioneel ingerichte huis!

Terwijl u wandelt door de moestuin, de wijngaard en de gewassen, maakt u kennis met alle dieren van het landgoed; schapen, koeien, kip, paarden, enzovoort. U helpt mee in het boerderij leven en verzamelt eieren en groenten samen met de boerderijfamilie.

Geniet, proef en beleef!

Avond venue

Gelegen aan het strand van Psarou dineert u in deze luxe “strandclub”. Het restaurant serveert verfijnde gerechten ; een beachclub waar de feeststemming samenhangt met de golven.  Wij nemen u graag mee in het verhaal van Nammos!